Histaminikus - HistaFix Nem!Chili Bab alap
Cikkszám: | 0054047439439 |
Gyártó: | Histaminikus |
HistaFix Nem!Chili Bab alap tökéletes társ egy kiadós, aromás chilihez, amely pillanatok alatt elkészül! A legjobb organikus alapanyagokból készült fix termékünk a fűszeres gyógynövények és aromás fűszerek harmonikus keverékét ötvözi, amely semmiképpen sem rosszabb, mint a klasszikus chilis bab alappor. Súly: 53 g |
Leírás
Histaminikus - HistaFix Nem!Chili Bab alap
Tartalom: 53g (3 adag)
Hozzáadás: 250g darált marhahús, 150g burgonya, 1/2 fehér hagyma, 50g sárgarépa, 150g kukorica, 100g piros paprika, 700ml víz
Aroma: fűszeres, gyógynövényes, kiadós (nem fűszeres)
Természetes organikus rögzített termék keverni és élvezni
Alacsony hisztamin, gluténmentes, bio, vegán alapanyagokkal is elkészíthető.
Összetevők:
Burgonyakeményítő*
nem jódozott kősó,
édes paprika*,
nyers nádcukor*,
Paszternák*
Oregánó*
Édeskömény édes*,
Koriander*
Petrezselyem*
Lovage*
babérlevél*,
Kakukkfű*
*ökológiai gazdálkodásból származik
Hús változat:
Szükséged lesz:
250 g darált hús
150 g burgonya
50 g sárgarépa
150 g kukorica
100 g paprika
1/2 fehér édes hagyma
Előkészítés:
1. Pirítsuk meg a hagymát olajban, adjuk hozzá a darált húst és süssük meg.
2. Vágjuk a zöldségeket 1 cm-es kockákra, adjuk hozzá a zöldségkockákat a húshoz és pirítsuk meg.
3. Tipp: Adjon hozzá 1 evőkanál paprikapasztát és süsse meg, mielőtt rászórja a HistaFix-et.
4. Nem! Adjuk hozzá a chili con carne keveréket, keverjük össze és pirítsuk meg kissé.
5. Mázzuk le 700 ml vízzel, és pároljuk 15-20 percig, amíg a burgonya meg nem főződik.
6. Díszítsük tejföllel és friss korianderrel.
Vegán változat:
Szükséged lesz:
200 g burgonya
50 g zeller
100 g sárgarépa
150 g paprika
50 g petrezselyem
100 g kukorica
1 fehér édes hagyma
Előkészítés:
1. Vágja a zöldségeket 1 cm-es kockákra.
2. Pirítsuk meg a hagymát olajban, adjuk hozzá a zöldségkockákat és röviden süssük meg.
3. Tipp: Adjon hozzá 1 evőkanál paprikapasztát és süsse meg, mielőtt rászórja a HistaFix-et.
4. Nem! Adjuk hozzá a chili con carne keveréket, keverjük össze és pirítsuk meg kissé.
5. Mázzuk le 700 ml vízzel, és pároljuk 15-20 percig, amíg a burgonya meg nem főződik.
6. Díszítsük friss korianderrel.
Átlagos energia- és tápanyagtartalom 100 g-ra vonatkoztatva
Tápérték: 995 kJ / 236 kcal
Zsír: 3,44 g (amelyből telített zsírsavak: 0,45 g)
Szénhidrátok: 45,07 g (amelyből cukor: 10,37 g)
Szál: 8,12 g
Fehérje: 4,09 g
só: 21.74 g
Átlagos energia- és tápanyagtartalom adagonként
Energia: 178 kJ / 42 kcal
Zsír: 0,62 g (amelyből telített zsírsavak: 0,08 g)
Szénhidrát: 8,07 g (amelyből cukrok: 1,86 g)
Szál: 1,45 g
Fehérje: 0,73 g
só: 3.89 g